Otomotiv
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
- Otonom Araçlar
- Üretimde Dijitalleşme
- Bağlantılı Araçlar
- Çevrimiçi Araç Alımları
- Elektrikli Araçlar
Son yıllarda yapılan araştımaların sonucunda, tüketicilerin otonom araçların güvenliği konusunda daha az endişe duyduğunu gösteriyor. Yakın gelecekte, otonom sürüşün, toplam trafiğin %40’ına ulaşacağı tahmin ediliyor.
Otomotiv endüstrisi, pandeminin etkilerinin de geride bırakılmasıyla yeniden gelişmeye ve güçlenmeye devam ediyor. Üretimde artan dijitalleşme süreçleri ise bu güçlenmeyi daha da artırıyor. Gerçek zamanlı veri analitiği, 3D baskı, robotlar ve güvenliği sağlayan makine vizyonunun yaygın olarak kullanılmaya başlamasıyla geleneksel üretim süreçlerinden git gide uzaklaşılıyor.
5G ve nesnelerin interneti (IoT) büyümeye devam ederken, araçlar giderek daha fazla birbirine bağlı hale geliyor. Diğer yazılım sistemleriyle iletişim kurma ve çevresinden veri toplama yeteneğine sahip araç türü olarak tanımlanan bağlantılı araçlar birbirleriyle, trafik etmenleriyle vedış dünyayla sürekli etkileşim halinde olacak. Bağlantılı araç konsepti, kullanıcılarına zaman kazandıracak; güvenli ve konforlu bir ulaşım seçeneği olacak.
Müşterilerin zamandan tasarruf etmesini sağlayan çevrimiçi araç alımları, her geçen gün biraz daha artıyor. Pandemi öncesi, toplam araç satışlarının %5’inden daha azı çevrimiçi olarak gerçekleşirken bugün müşterilerin büyük çoğunluğu, otomobil alışverişlerini çevrimiçi yapmak istediğini belirtiyor. Bu da otomotiv sektörünü, internet üzerinden satışları daha kusursuz bir deneyim sunacak şekilde geliştirmeye yöneltiyor.
Elektrikli araçlara geçiş, dünya çapında, otomotiv endüstrisindeki en önemli trend olarak kabul ediliyor. Şu anda yollarda 10 milyondan fazla elektrikli aracın olduğu tahmin ediliyor. Çin ve Avrupa ise elektrikli araç satışlarının büyümesinde en etkili rolü oynuyor. Sürdürülebilir yaklaşımların her geçen gün daha fazla kişi tarafından benimsendiği son yıllarda, elektrikli araçlar satışlarındaki bu artış ise şaşırtıcı görünmüyor.
İhracat Planı Raporu ve Devlet Destekleri
Türkiye’de sınai veya ticari faaliyet gösteren ve ihracat potansiyeli olan firmalar için hazırlanan bu projelerde, başvuru, değerlendirme ve sonuçlandırma süreçlerinde Ticaret Bakanlığı’nın onayladığı akredite şirket olarak Branchout Türkiye, firmalara profesyonel danışmanlık hizmetleri sunmakta ve şirketlerin bu desteklerden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlıyoruz.
Turquality
Branchout olarak, TURQUALITY® programı çerçevesinde firmaların uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla güçlü birer global oyuncu olmalarını sağlamak amacıyla kapsamlı danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.